Videnskaben fortæller

Lægevidenskabens mening

Mange læger og forskere har gennem tiden arbejdet med syre/base-balancen og ioniseret vand. At rygning, forurening og visse fødevarer virker syredannende, er der almindelig enighed om. Ligesom det anerkendes, at stress i det moderne samfund kan forstærke syreophobning i kroppen,- en negativ faktor i forbindelse med infektioner, urinsyregigt og mange andre symptomer og sygdomme.

"Men hvorfor har vi så ikke hørt om det her før?"

Det har vi ikke i Danmark, fordi vi har så stærk en lægemiddelindustri, som ved hjælp af ekstrem lobbyisme har sørget for, at der OVERHOVET IKKE må reklameres for noget andet end det, som lægemiddelindustrien har forsket i...og som der kan tages patent på. Dét er det eneste din læge må fortælle dig om, fordi det er dét Lægemiddelstyrelsen har godkendt som lægemiddeler. Og det er dét lægen må fortælle om....intet andet.

Du kan evt. prøve at søge på professor Peter Gøtzsche....han har mange interessante historier om lægemiddelindustrien og diverse styrelser...:-) Her er et eksempel: https://www.youtube.com/watch?v=-E9p5oMk-a4

Kommer du på sygehuset i Japan, Thailand, Sydkorea og Taiwan, så får du ioniseret vand...ja, det gør du selvfølgelig, fordi det er helbredende....men sjovt nok ikke i Danmark. Man mener at hver 5. husstand i Japan har et ioniseringsapparat...målt ud fra det solgte antal i landet. Dét havde de nok ikke, hvis det ikke havde nogle positive sundhedseffekter på befolkningen. Japan har i øvrigt verdens højeste gennemsnitlige levealder.

Et basisk miljø beskytter mod kræft​...bl.a.

Nobelprisen blev i 1931 tildelt den tyske Doktor Otto H. Warburg for sin forskning inden for netop syre/base-balance. Han fandt frem til, at ”alle normale celler har en absolut forudsætning for ilt, men kræftceller kan leve uden ilt. En regel uden undtagelse.”

Warburg understregede, at en væsentlig årsag til kræft er iltmangel, som skaber en sur tilstand i den menneskelige krop. For eksempel giver anaerob stofomsætning i musklerne mælkesyre. Han opdagede desuden, at kræft begrænses i et basisk miljø.

Dr. Robert Young, forsker og grundlægger af pH Miracle Instituttet i Californien, har også fokus på kræft. Han anbefaler, at kræftpatienter drikker ioniseret vand – med pH-værdier på op til pH 10,8. Robert Young mener, at det basiske vand i kombination med basiske fødevarer og mineraler modvirker det syreholdige miljø, som kræftcellerne lever i.

For mere viden om resultater og metoder fra Miracle Instituttet, er det muligt at kontakte flere af USA’s Alkaline Rådgivere. Mange af dem har enten personlige erfaringer i at leve basisk og/eller har uddannet sig hos Dr. Robert Young. Flere understreger, at de har helbredt sig selv for forskellige lidelser som lungekræft og kræft i tyktarmen.

Der findes meget udenlandsk forskning, bl.a fra USA og Japan vedrørende ioniseret vand...hydrogenrigt vand...molekylært hydrogen...og "micro-clustered water". Det må du søge selv...men vigtigst af alt - synes jeg - er, at mine kunder får det meget bedre...det er bevis nok for mig på, at ioniseret vand gør en positiv forskel.

Speciallæge Pernille Knudtzon

Den danske speciallæge og NLP-coach Pernille Knudtzon har arbejdet på blandt andet Herning Sygehus, Skejby Sygehus og Ålborg Sygehus.

I dag har hun sin egen klinik i Spanien, Vitafakta Health Clinic, der arbejder med et bredt felt af sundhedsområder. Blandt andre akupunktur, medicinsk termografi og immunterapi.

Pernille Knudtzon har også stor erfaring indenfor syre/base-balance og ioniseret vand. Hun kommer hjem til Danmark bl.a i forbindelse med sine foredrag og konsultationer.

Jeg havde fornøjelsen af at snakke i telefon med hende, hvor hun bl.a siger:

"Punkt 1: Drik ioniseret vand! Det er simpelthen der hvor du får best value for money!"

OK...rene ord for pengene, må man sige. 

Pernille Knutzon