Videnskabelige links

 • Instituttet for Molekylær Hydrogen

  Instituttet for Molekylær Hydrogen (MHF) er en videnskabelig non-profit organisation. Den er støttet af forskere, der er internationalt førende inden for studiet af brint. På denne hjemmeside kan du finde den nyeste viden om molekylær hydrogen og dets effekt i kroppen. Dette inkluderer også ioniseret vand.

  Læs mere her

  mhf

 • Molecular Hydrogen Studies

  Denne portal er en selvstændig division af Center for Health, Exercise and Sport Sciences (CHESS). Her finder du videnskabelige undersøgelser vedrørende biomedicinsk anvendelse af molekylær hydrogen. De indsamlede data er hentet fra relevante videnskabelige arrangementer, samt de største peer review-baserede videnskabelige tidsskrifter og publikationer.

  Læs mere her

  vand

 • PubMed

  Du finder artikler og tidsskrifter inden for biovidenskaben og biomedicinske emner i denne database. Alle artikler og tidsskrifter, der udgives her, skal opfylde PubMeds videnskabelige standarder. Derfor undergår alle emner en kvalitetskontrol for videnskabelighed inden publicering. Ejeren af databasen er United States National Library of Medicine (NLM).

  Læs mere her

  ncbi

 • Dr. Gerald Pollack

  Dr. Gerald Pollack tog PhD i Biomedical Engineering fra University of Pennsylvania i 1968. Han er i dag  professor i bioteknologi og forsker ved University of Washington. Hans speciale er vands fysiske og kemiske egenskaber. Et område han har forsket i de sidste 10 år. Han står blandt andet bag opdagelsen af vandets fjerde fase, også kaldet hexagonalt eller struktureret vand. Et væsentligt element i vores cellevæske. Dette influeres via det hydrogenrige, ioniserede vand, som dannes i et ioniseringsapparat. På hjemmesiden her finder du hans bøger om emnet sammen med en masse artikler og forskning om vandet og dets effekt.

  Læs mere her

  dr gerald pollack