Videnskabelige videoer

Japansk studie om effekten af ioniseret vand

Her vises effekten af ioniseret vand ved lidelser som blodpropper, cancer og diabetes. Desuden kommer videoen ind på kropstilstande, som mængden af aktivt ilt i kroppen og vækstpåvirkning. Det advares mod, at der kan forekomme stærke billeder.

Tyler LeBaron om molekylær hydrogen

Grundlæggeren af MHF, Tyler LeBaron, taler her på en lægekonference i Las Vegas.

Emnet er molekylær hydrogen og dets egenskaber. Han gennemgår emnet bredt. Fra skabelsen af det første liv på jorden til hvordan det i vor tid kan anvendes som en kraftig antioxidant i forbindelse med sygdomsbehandling og som præstationsfremmer.

Tyler LeBaron om dannelsen af molekylær hydrogen i ioniseringsprocessen

Videoen her er en forklaring til dig, der ønsker at forstå kemien i ioniseringsprocessen i apparatet.  

Inklusive produktionen af molekylær hydrogen. Denne video er på et højt fagligt niveau.

Dr. Robert Young om effekten af at drikke basisk vand

I denne video fortæller Dr. Robert Young om, hvordan et surt miljø i kroppen kan fremme forskellige sygdomme. Ligeledes hvordan basisk vand, kan påvirke din sundhed positivt.

Japansk forsøg, der bruger ioniseret vand til kyllinger på en avlsgård

Kyllingerne blev opdelt i to bygninger med 20.000 kyllinger i hver bygning. Den ene gruppe drak basisk ioniseret vand, mens den anden drak vand fra vandhanen. Alle andre faktorer (føde, temperatur, areal, lysforhold mm) var identiske.

Dødeligheden var på 140 stk (0,7%) i testgruppen, mens kontrolgruppen tilsvarende var 1100 stk (5,5%). Den gennemsnitlige vægt var efter en måned 1720g (testgruppe) henholdsvis 1590g (kontrolgruppe).