Kontakt

Ioniseret Vand ApS

Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge

Tlf: 26 20 44 92

E-mail:  lars@kirkegaarden.dk

CVR: 38524755

Følg os på Facebook

Lars

OM IONISERET VAND APS

Firmaet Ioniseret Vand ApS importerer og forhandler PurePro vandrensnings- og vandioniserings-produkter fra Taiwan/USA. Bag firmaet står Lars Kirkegaard.

Firmaet er opstået med baggrund i egne meget positive erfaringer med "hysterisk renset vand" (som jeg kalder det) og ioniseret vand. Jeg købte selv et ioniseringsapparat 1. oktober 2016. Efter få uger var der en del forskellige mærkbare og synlige effekter på og i min krop, herunder et fald i mit insulin-forbrug på ca. 15 % (Diabetes 1)... blandt flere ting.

Lars Kirkegaard

Professionel musiker siden 1977 (harmonika, Hammond-orgel, klaver, bas), lydmand med eget lydstudie og lydfirma siden 1996, harmonika-reparatør, uddannet automekaniker, træskibsejer siden 1984, har kørekort, jagttegn, Yachtskipper 3 -eksamen og praktisk erfaring med rigtig mange forskellige ting.

Installerer og servicerer ioniseringsapparater og vandrensnings-systemer. Har med stor ildhu nørdet ift. ioniseret vands effekt og forklaringer herpå. Fortæller gerne om egne erfaringer,  andres tilbagemeldinger og praktiske tips. Har afholdt Kirkegaardsfestivalen i 20 år. Se eventuelt også kirkegaarden.dk

Jeg har haft rigtig god gavn af selv at drikke ioniseret basisk vand. Jeg demonstrerer apparater og informerer gerne om virkningerne af ioniseret basisk vand ved personlig henvendelse, foredrag og på messer. Det foregår tit på virksomhedens adresse, eller hjemme hos dig, hvis du samler en gruppe på minimum 6 personer incl. dig selv.

Mit mål er at komme så bredt ud til befolkningen, så folk kender til muligheden, så de selv kan tage stilling ud fra den viden, der er tilgængelig pt. Jeg har mange folks beretninger og erfaringer at trække på, og det er fantastisk dejligt at arbejde med noget, der samtidig bidrager til at gøre menneskeheden sundere og raskere!

Jeg er født januar 1971, har været selvstændig og momsregistreret siden 1996, har to børn og er gift med min dejlige Heidi.