Sport

Vand er ekstremt essentielt for hele vores organisme. Fysisk og psykisk. Ioniseret basisk vand kan mindske og fjerne utrolig mange forskellige gener. Herunder finder du nogle film med folk, som drikker ioniseret basisk vand. Der findes i øvrigt mange andre film på youtube, som jeg ikke har noget med at gøre, men som har erfaringer med ioniseret vand.

FORSØG MED PROFESSIONELLE SPORTSFOLK FRA GOG

Ioniseret vand tuner GOG’s elite-spillere

(fra min tid hos det der engang hed Chanson)

Ioniseret Vand ApS har over en periode på 10 uger sidst i 2017 gennemført et forsøg med tre spillere fra den professionelle håndboldklub GOG, som har drukket ioniseret basisk vand i alle 10 uger.

Disse spillere fik et ioniseringsapparat sat til rådighed, så de kunne drikke det hver dag.

Forsøgspersonerne har udfyldt interviewskemaer samt DoloTests (smertetest) og er blevet videofilmet før, under og efter forsøget. Forsøget blev gennemført i samarbejde med firmaet ThermoCare, som sideløbende har gennemført termografisk fotografering af spillernes krop.

  • Før

    Før

    Dette termografiske billede er taget 21. sep. 2017 og viser skulderpartiet på en mandlig elite håndboldspiller. Farverne på billedet repræsenterer forskellige temperaturer på overfladen af huden. Røde farver er varmest, grønne/blå køligst. Når der er rødt er det ofte tegn på at muskler eller andet i området er inflammeret, måske at der er en infektion.

  • Efter

    Efter

    Dette billede viser samme person den 14. dec. 2017. Billedet viser at begge skuldre, mest den højre, er meget mindre inflammerede og spilleren vil opleve mindre smerte og ubehag i skulderpartiet. Dette bekræftes af spillerens udtalelser, når han fortæller om forskellen på helbredet i september og december.

Hvad siger sportsfolkene selv?

Se nedenstående videoer med interviews, hvor Siw, Lasse og Johanne fortæller om deres fantastiske forbedringer ift. skader og smerter i hhv. nakke, skulder, albue, ryg, bækken, knæ, skinneben, ankler samt hovedpine, hudproblemer og træthed.

Siw, Lasse og Johanne er/var elite-håndboldspillere fra GOG. De har besluttet sig for at stå offentligt frem med deres personlige udfordringer.

Jeg takker for at de vil være med til at udbrede den viden til alle, der har interesse i at høre om det.

Siw

Kort version

Lang version

Lasse og Johanne

Kort version

Lang version

Ovenover er et spil-levende bevismateriale på at ioniseret basisk vand kan gøre underværker for den menneskelige krop. Det dokumenteres ved resultaterne af et 10 ugers forsøg med 3 fynske elite håndboldspillere fra GOG, som udtaler sig for rullende kamera om virkningerne på egen krop.

Vand er ikke bare vand, som de fleste fejlagtigt tror.

Ioniseret basisk vand er fyldt med antioxidanter, er negativt ladet, fylder mindre og kan meget nemmere trænge ind i kroppens celler i forhold til vandhanevand. Den slags vand findes kun naturligt meget få steder i verden, bl.a. som smeltevand i Himalaya bjergene, hvor folket fra den lokale Hunza stamme bliver over 100 år gamle. 

Mange videnskabsfolk verden over, har gennem en årrække dokumenteret de meget alsidige og utvivlsomme virkninger ift. at få vasket syreoverskuddet ud af kroppen med ioniseret vand. Mennesker og dyr undgår derved diverse infektioner, smerter og sygdomme.

Japanerne udviklede det første ioniseringsapparat i 1958. I dag har omkring hver 5. husstand i Japan et apparat. Apparaterne er godkendt af de japanske sundhedsmyndigheder og myndigheder i andre lande i Østen. Japanerne har i øvrigt verdens højeste gennemsnitlige levealder.

Så mon ikke vi her i Danmark skulle se at tage skeen i den anden hånd, så vores befolkning kan få et sundere liv med øget livskvalitet og færre sygdomme. Sikke mange milliarder vi som samfund kunne spare i sundhedssektoren, hvis der blev givet tilskud til ioniseringsapparater tilsvarende det nuværende tilskud til medicin.

Ja, man kan godt undre sig … hvor lang tid skal der mon gå inden beslutningstagerne ser nærmere på disse fakta?