Basisk vand

Leder du efter en naturlig måde at forbedre din livskvalitet på? Så lad os udforske verdenen af basisk vand sammen, og opdage dets utallige fordele for dit helbred!

Uanset om du bor i Vester Skerninge, Faaborg, Svendborg, Odense eller andre steder på Fyn og i Danmark, er jeg her for at vejlede dig mod en sundere fremtid.

Hvad er basisk vand?

Basisk vand, også kendt som ioniseret vand, er ikke blot almindeligt vand. Det er vand, der er blevet ladet op med negativ energi (negativ ORP-værdi) på en særlig måde, og vandet opnår derfor en højere pH-værdi end normalt drikkevand. 

Dette hævdes at kunne have positive effekter på kroppen, på grund af en bedre syre/base-balance.

For sjov skyld kan nævnes, at havvand i Danmark har en pH-værdi på ca 8,2…altså let basisk.

Kontakt os

Er basisk vand sundt?

Nu til det store spørgsmål: Er basisk vand virkelig så sundt som det hævdes? Flere studier antyder, at en kost med en passende balance mellem sure og basiske fødevarer, kan være gavnlig for kroppen. 

Basisk vand menes at kunne hjælpe med at opretholde kroppens pH-balance, og støtte i fordøjelsesprocessen. Drik basisk vand og giv din krop det, den længes efter.

Hvis du er i tvivl om det basiske ioniseret vands virke, er du velkommen til at se resultaterne, eller få yderligere viden om basisk vand her på siden. De taler for sig selv om dets mange fordele på din krop, og dets helbred.

Mit udvalg af basiske vand filtrer

Et avanceret basisk vand apparat (ioniseringsapparater), er designet til at levere renere og mere forfriskende vand.

Man kan sige, at et ioniseringsapparat ligesom er et filtrer, som fjerner skadelige urenheder, og efterlader dig med den rene, basiske væske, din krop ønsker.

Ioniseringsapparaterne og vandfilteret jeg sælger, og gerne hjælper dig med at montere, er følgende:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du nysgerrig efter at vide mere om fordelene ved basisk vand? Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan det kan gøre en forskel i dit liv. 

Ring til mig på telefon 26 20 44 92, eller send en mail til lars@kirkegaarden.dk.

Uanset om du bor i Vester Skerninge, Faaborg, Svendborg, Odense eller andre steder på Fyn og i Danmark, er jeg her for at vejlede dig mod en sundere fremtid.